Om oss

Om oss

Mälardalens mur och puts startade sin verksamhet år 2000. Vi har gått från “ung och lovande” till en stabil aktör på marknaden. Det finns gott om yrkeserfarenhet och kompetens hos både ägarna och medarbetarna. Vi är ca 47 personer som arbetar för att ge våra kunder den bästa servicen.

Våra uppdragsgivare arbetar främst inom byggnadsindustrin. Men även kommunala bolag, privata fastighetsbolag och privatpersoner anlitar Mälardalens mur och puts. Företaget har gott renommé på marknaden. Pålitligt hantverk, yrkeskunskap, erfaren personal och inte minst säkra leveranser har gett resultat.

“Vårt framgångsrecept har varit att leverera arbete av högsta kvalité och att göra det i rätt tid. Och det tänker vi fortsätta med” – Daniel Svensson, grundare

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida