Daniel Blomdahl

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR

1990 började Daniel som traditionell lärling och med snart 30 års erfarenhet inom branschen arbetar han nu som VD och driver bolaget. Daniel är en av de fyra som år 2000 grundade Mälardalens Mur & Puts.

Favoritfasad: Haga Slott Enköping

Fredrik Johansson

KALKYL/PROJEKTLEDNING

Direkt efter avlagd yrkesutbildning 2005 började Fredrik på Mälardalens Mur & Puts. Till en början arbetade han som murare men numera axlar han rollen som serviceansvarig. Fredriks dag innehåller allt ifrån projektledning av renoveringsarbeten till kalkyl och eftermarknadsarbete.

Favoritfasad: Säby Gård Strängnäs

Martin Waernberg

PROJEKTLEDARE

Martin började sitt arbete på Mälardalens Mur & Puts 2006 som vuxenlärling. Efter flera år som lagbas hamnade Martin 2015 på kontoret i Enköping där han bland annat sysslat med kalkyl och arbetsledning. Idag ligger fokus enbart på projekt- och arbetsledning, något han tycker är både utmanande och roligt.

Favoritfasad: Anfield Road

Daniel Elmeskog

PROJEKTLEDARE

Daniel kom i kontakt med Mälardalens Mur & Puts via skolan första gången 2002 och har varit företaget och kollegorna trogen sedan dess. Efter 15 år ute på ställningen klev Daniel in på kontoret 2019 som projektledare. Dagarna ute som projektledare är något Daniel tycker är väldigt varierande vilket känns både roligt och utmanande.

Favoritfasad: Gullhavrevägen 6 Enköping

Daniel Nyberg

PROJEKTLEDARE

Daniel började sin murarkarriär 2006 hos syster bolaget Stark Fasadrenovering i Sverige AB och har där haft rollen som lagbas sedan 2014. Daniel har en gedigen kunskap inom framför allt puts. På Mälardalens Mur & Puts har han nu rollen som projektledare inom både nyproduktion och renovering. Att få följa processen från start till mål är något han finner mycket spännande.

Favoritfasad: Stora Sundby Slott

Nicklas Proos

KALKYL/PROJEKTLEDNING

Nicklas har en gedigen och lång erfarenhet av mur- och putsbranschen. 1999 grundade Nicklas företaget Proos Mur & Puts, en mur- och putsfirma i Mälardalen, där han axlade rollen som VD med 8 medarbetare och en omsättning på 10 miljoner kronor (2019). Som ett steg i företagets utveckling och för att kunna utveckla sitt erbjudande ytterligare, blev blev bolaget 2020 en del av Mälardalens Mur & Puts. Nicklas nuvarande roll som projektledare och kalkyl är oerhört värdefull för företaget.

 

Favoritfasad: Stockholms Olympiastadion