Stefan Karlsson

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR

Stefan är Affärsområdesansvarig för Fasadgruppen Öst samt VD på Mälardalens Mur & Puts och axlar i det helhetsansvaret för verksamheten sedan 2018. Stefan har lång erfarenhet inom branschen och har funnits inom koncernen sedan 1994.

Favoritfasad: Stockholms Olympiastadion

Daniel Svensson

KALKYL

1990 började Daniel som traditionell lärling och med snart 30 års erfarenhet inom branschen arbetar han nu mest med kalkylering och sälj. Daniel är en av de fyra som 2000 grundade Mälardalens Mur & Puts.

Favoritfasad: Haga Slott Enköping

Kenneth Petersson

PROJEKTLEDARE

2000 var Kenneth en av de fyra som startade Mälardalens Mur & Puts. Idag har han övergripande produktionsansvar i företaget.

Favoritfasad: Sacré-Cœur

Martin Waernberg

PROJEKTLEDARE

Martin började sitt arbete på Mälardalens Mur & Puts 2006 som vuxenlärling. Efter flera år som lagbas hamnade Martin 2015 på kontoret i Enköping där han bland annat sysslat med kalkyl och arbetsledning. Idag ligger fokus enbart på projekt- och arbetsledning, något han tycker är både utmanande och roligt.

Favoritfasad: Anfield Road

Fredrik Johansson

KALKYL/PROJEKTLEDNING

Direkt efter avlagd yrkesutbildning 2005 började Fredrik på Mälardalens Mur & Puts. Till en början arbetade han som murare men numera axlar han rollen som serviceansvarig. Fredriks dag innehåller allt ifrån projektledning av renoveringsarbeten till kalkyl och eftermarknadsarbete.

Favoritfasad: Säby Gård Strängnäs