Fredrik Johansson

Kalkyl/projektledning

Direkt efter avlagd yrkesutbildning 2005 började Fredrik på Mälardalens Mur & Puts. Till en början arbetade han som murare men numera axlar han rollen som serviceansvarig. Fredriks dag innehåller allt ifrån projektledning av renoveringsarbeten till kalkyl och eftermarknadsarbete.

Favoritfasad: Säby Gård Strängnäs

Daniel Elmeskog

Projektledare

Daniel kom i kontakt med Mälardalens Mur & Puts via skolan första gången 2002 och har varit företaget och kollegorna trogen sedan dess. Efter 15 år ute på ställningen klev Daniel in på kontoret 2019 som projektledare. Dagarna ute som projektledare är något Daniel tycker är väldigt varierande vilket känns både roligt och utmanande.

Favoritfasad: Gullhavrevägen 6 Enköping

Nicklas Proos

Kalkyl/projektledning

Nicklas har en gedigen och lång erfarenhet av mur- och putsbranschen. 1999 grundade Nicklas företaget Proos Mur & Puts, en mur- och putsfirma i Mälardalen, där han axlade rollen som VD med 8 medarbetare och en omsättning på 10 miljoner kronor (2019). Som ett steg i företagets utveckling och för att kunna utveckla sitt erbjudande ytterligare, blev blev bolaget 2020 en del av Mälardalens Mur & Puts. Nicklas nuvarande roll som projektledare och kalkyl är oerhört värdefull för företaget.

Favoritfasad: Stockholms Olympiastadion

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida
Jobba Hos Oss Fasadgruppen