Publicerad 2018-06-03

Sommarn kommer!

Vi har för närvarande 9 större entreprenader igång, fördelat på städerna Örebro, Stockholm, Västerås och Uppsala, även några mindre objekt så som villor går nu i närområdet också.

Ett av objekten som är i gång nu är Tegelbacken 2 000m2 P-märkt Serporoc Premium 32 i Uppsala, det är vårt första P-märkta objekt, vi är mycket glada att det kommit igång nu efter allt arbete vi gjort för att bli godkända som företag att använda oss av Webers P-märkta system.

Info länk till Webers P-märkta fasad systemhttp://www.weber.se/fasad-puts-och-murbruk/produkter-och-system/fasadsystem/p-markta-fasadsystem/p-markt-serporoc-premium-32.html

Resterande del av 2015 är fullbelagd med arbete så även en bit in i 2016, så det är med stor glädje att vi för dagen kan erbjuda jobb för en personal styrka om 41 murare och 8 st övrig personal, sammanlagt är vi fördagen 49 st anställda.

Nu får vi hoppas att regnet och blåsten tar slut så att vi kan få lite sol och sommar värme.

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida